Palvelut

Yksityisasiakkaat

Selkeitä ja lempeitä neuvoja arjen syömiseen.

Ruualla on keskeinen rooli jokapäiväisessä elämässämme. Tutkimusten mukaan teemme jopa satoja ruokaan liittyviä päätöksiä päivässä. Ravinto tarjoaa meille välttämättömiä rakennusaineita, tukee sairauksien hoitoa ja niiden ennaltaehkäisyä, unohtamatta ruuan tuomaa mielihyvää ja sosiaalista ulottuvuutta.

Keskityn jokaiseen asiakkaaseen kokonaisuutena, ottaen huomioon yksilölliset lähtökohdat. Kuuntelun, opastamisen ja tukemisen kautta autan ihmisiä rakentamaan terveyttä, myös elämäntilanteissa, joissa ruokavalio on syystä tai toisesta rajoittunut. Ravinnon lisäksi pureudun myös muihin hyvinvoinnin tekijöihin, kuten liikuntaan, uneen, stressiin, arjen rytmiin, syömiskäyttäytymiseen ja sosiaalisiin suhteisiin.

Pyrin tarjoamaan arjessa helposti toteutettavia toimintamalleja ja ratkaisuja. En diagnosoi sairauksia, työskentelen tiiviisti lääkärien sekä muiden asiantuntijoiden kanssa, mikä mahdollistaa laaja-alaisen ja yksilöllisen avun. Teen työtäni suurella sydämellä, tavoitteeni on rakentaa terveyttä systemaattisella, mutta lempeällä otteella.

Yritykset ja organisaatiot

Suuntaviivoja hyvinvoivalle, tehokkaalle ja elinvoimaiselle työpaikalle.

Itsestään huolehtimisen merkitys on kasvanut työelämässä. Lagom tarjoaa räätälöityjä hyvinvointikokonaisuuksia yrityksille ja organisaatioille, luentojen sekä henkilökohtaisten konsultaatioiden muodossa.

mm.
Nespresso Professional
Wolt
Mothers in Business
Gymnasiet Lärkan

Asiantuntija- ja konsultaatiopalvelut

Hyvinvointiin ja ravintoon liittyvää sisällön tuotantoa sekä konsultointia.

Asiantuntijapalvelut, yritysyhteistyöt ja sisällöntuotanto ovat tärkeä osa Lagomin toimintaa. Ideoita Lagomin asiantuntijatyöhön on ammennettu aikaisemmasta kokemuksesta konsultoinnin ja muutosjohtamisen parista. Sosiologiasta saadut opit taas tuovat osaamista luontevan kommunikaatioon ja informaation jakamiseen. Pohjimmiltaan kaiken tulee aina perustua tutkittuun tietoon, oikea tieto ja motivaation löytäminen ovat tärkeitä tekijöitä muutoksen luomisessa.

Lagom on mukana Vennerissä, yhteiskunnallisessa yrityksessä, joka jakaa hyvinvointia, ravitsemusoppeja ja ruoka-apua sitä tarvitseville lapsiperheille. Lagom on laajasti mukana Vennerin toiminnassa, esimerkiksi tuottaen sisältöä ja toimien Vennerin ravitsemusasiantuntijana.

mm.
Wolt
Hufvudstadsbladet – Livsstil.fi
Svenska YLE - radio
Naisten voimavararyhmä päihdepoliklinikalla
Raven & Wood
Savant Magazine
Venner