30.4.2019

Venner – ruuan ympärillä luodaan hyvinvointia

Onko Venner teille jo tuttu? Venner on uudenlainen ruokapalvelu, joka auttaa ja voimaannuttaa vähävaraisia perheitä. Palvelun keskiössä on terveellinen, helposti itse valmistettava kasvisruoka, jonka ravitsemus on tarkasti suunniteltu. Kotiovelle toimitettava viikon ruokakassi sisältää ainekset seitsemään lämpimään ateriaan 4–6 hengelle, eli jopa 42 ateria-annokseen. Lisäksi kassi sisältää kilon hedelmiä, oliiviöljyä, purkin D-vitamiinia sekä informatiivisen reseptivihkon.

Kiinnostukseni Venneriä kohtaan heräsi sinä hetkenä, kun kuulin konseptista ensimmäistä kertaa. Hyvinvointi, jaksaminen ja terveys alkaa lautaselta, Venner mahdollistaa tämän perheille kenen omat resurssit eivät siihen välttämättä riitä. Vaikuttavuuden lisäksi, minua kiehtoo yrityksen konkreettinen, asiantunteva ja läpinäkyvä tapa ojentaa auttava käsi heille jotka sitä kaipaavat. Iloisena ja ylpeänä voinkin nyt kertoa ilouutisen: tulen jatkossa olemaan tiiviimmin Vennerin toiminnassa mukana, ja kehittämässä toimintaa. On kunnia saada olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta ravinnon ympärillä.

Vastuullisuudella ja yhteisöllisyydellä pystymme tarjoamaan helpon väylän ravitsevaan ruokaan ja terveellisiin elämäntapoihin, mutta myös helpotusta arkeen. Ravitseva kotiruoka kuuluu kaikille.